Innowacyjne produkty żywnościowe - warsztaty w ramach współpracy UEW UEK UEP

Innowacyjne produkty żywnościowe - warsztaty w ramach współpracy UEW UEK UEP

W dniach 7-8 lipca 2022 r. odbyło się kolejne spotkanie zespołu realizującego projekt pt. "Projektowanie innowacyjnych produktów żywnościowych w procesie zrównoważonej metody ograniczania odpadów przetwórstwa owoców" finansowanego w ramach I edycji konkursu na Międzyuczelniane Granty Badawcze SGH-UEW-UEK-UEP-UEKat. Gospodarzem spotkania stacjonarnego był Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu. Podczas dwudniowych warsztatów dopracowano metody i narzędzia z obszaru badań zachowań konsumentów. Spotkanie zaowocowało podniesieniem kompetencji członków zespołu w składzie:

cem_6783

dr hab. Alfred Błaszczyk, prof. Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu – Kierownik badania naukowego

Kierownicy zadań badawczych:

prof. dr hab. inż. Małgorzata Krzywonos – Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

prof. dr hab. inż. Stanisław Popek – Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska – Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

dr hab. Tomasz Sawoszczuk – Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

dr hab. inż. Bogdan Pachołek – Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

dr Agnieszka Piekara – Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

dr inż. Sylwia Sady – Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. 


_resized_500x333_cem_6761

zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem