Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności

Uprzejmie zapraszam na zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się w dniu 6 lipca 2017 r. (czwartek) o godz. 13.00 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE (bud. H, sala 100).

 Program zebrania:
  1. Wystąpienie Pani mgr Marty Kołodziej - doktorantki w Katedrze Agroinżynierii i Analizy Jakości. Temat wystąpienia: "Zależność udziału fosfolipidów hydratowalnych i niehydratowalnych od parametrów tłoczenia oleju jadalnego".
  2. Wystąpienie Pani mgr Katarzyny Szczurko - doktorantki w Katedrze Agroinżynierii i Analizy Jakości. Temat wystąpienia: "Wpływ wilgotności ziaren na stabilność oksydacyjną i jakość oleju spożywczego".


Hanna Pińkowska
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności
zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem