Jakość żywności – wyzwania i dylematy

Dolnośląski Oddział Wojewódzki Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego
Wydział Inżynieryjno-Ekonomiczny Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Koło Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego NOT
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Wrocławski

serdecznie zapraszają na

VII KONFERENCJĘ NAUKOWO-TECHNICZNĄ Z CYKLU NAUKA-PRAKTYCE pt.: „JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI – WYZWANIA I DYLEMATY” organizowaną w ramach obchodów XLI Wrocławskich Dni Nauki i Techniki
Konferencja odbędzie się 26 listopada 2015 roku w godz. 10.00 – 13.15 w Domu Technika we Wrocławiu, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 74, 50-020 Wrocław, sala 104
Program

zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem