Aktualności/ Wydarzenia

W związku z opóźnieniem wprowadzenia Jednolitego Systemu Antyplagiatowego Dziekan Wydziału przedłuża podstawowy termin złożenia pracy inżynierskiej do dnia 22 stycznia 2019 r.


Uprzejmie zapraszam na otwarte, wspólne zebranie Rady Naukowej Instytutu Nauk Ekonomicznych i Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się dnia 17.01.2019 r. (czwartek) o godz. 13.00 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE.

Program zebrania:

  1. Wystąpienie Pani mgr Magdaleny Luboińskiej, słuchaczki 2-go roku studiów doktoranckich - doktorantki w Katedrze Zarządzania i Gospodarki Żywnościowej, słuchaczki 2-go roku studiów doktoranckich – doktorantki w Katedrze Zarządzania i Gospodarki Żywnościowej.

    Temat prezentacji: „Ekonomiczne uwarunkowania produkcji i handlu żywności prozdrowotnej w Polsce”.

  2. Wystąpienie Pana mgr. Krystiana Ulbina, słuchacza 2-go roku studiów doktoranckich – doktoranta w Katedrze Zarządzania i Gospodarki Żywnościowej.

    Temat prezentacji: „Uwarunkowania rozwoju podmiotów ekonomii społecznej na obszarach wiejskich w województwie dolnośląskim

Hanna Pińkowska

dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności

zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem