Rada Naukowa Dyscypliny technologia żywności i żywienia

W dniu 17 października 2019 r. Senat Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu powołał Radę Naukową Dyscypliny technologia żywności i żywienia w składzie:

Przewodniczący:
  • dr hab. inż. Andrzej Okruszek, prof. UEW
Członkowie:
  • prof. dr hab. inż. Edmund Cibis
  • dr hab. Lucyna Dymińska, prof. UEW
  • dr hab. inż. Zbigniew Garncarek, prof. UEW
  • dr hab. inż. Wojciech Golimowski, prof. UEW
  • dr hab. inż. Zuzanna Goluch, prof. UEW
  • dr hab. inż. Joanna Harasym, prof. UEW
  • dr hab. inż. Małgorzata Krzywonos, prof. UEW
  • dr hab. inż. Agnieszka Orkusz, prof. UEW
zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem