Rada Naukowa Dyscypliny technologia żywności i żywienia

SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA 
NA KADENCJĘ 2020/2024


W dniu 24 września 2020 r. Senat Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu powołał Radę Naukową Dyscypliny Technologia żywności i żywienia w składzie:

  • prof. dr hab. inż. Edmund Cibis
  • dr hab. Lucyna Dymińska, prof. UEW
  • dr hab. inż. Zbigniew Garncarek, prof. UEW
  • dr hab. inż. Wojciech Golimowski, prof. UEW
  • dr hab. inż. Zuzanna Goluch, prof. UEW
  • dr hab. inż. Joanna Harasym, prof. UEW
  • dr hab. inż. Andrzej Okruszek, prof. UEW
  • dr hab. inż. Hanna Pińkowska prof. UEW

Przewodniczącym Rady Naukowej Dyscypliny technologia żywności i żywienia jest Dziekan Wydziału Inżynierii Produkcji dr hab. inż. Andrzej Okruszek, prof. UEW.




zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem