Otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności

Uprzejmie zapraszam na otwarte zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się dnia 16 marca 2017 r. (czwartek) o godz. 11.00 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE (bud. H, sala 100). 

Program zebrania: 
  1. Zaopiniowanie wniosku Pana mgr. Adama Zająca - asystenta w Katedrze Chemii Bioorganicznej, o otwarcie przewodu doktorskiego w obszarze Nauki Rolnicze, Leśne i Weterynaryjne, w dziedzinie Nauki Rolnicze, w dyscyplinie Technologia Żywności i Żywienia oraz kandydatów do pełnienia funkcji promotora i promotora pomocniczego w tym przewodzie.
    Proponowany temat rozprawy doktorskiej: „Ocena jakości i autentyczności żywności pochodzenia zwierzęcego z wykorzystaniem widm oscylacyjnych”.  

Hanna Pińkowska 
dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności
zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem