Aktualności/ Wydarzenia

Uprzejmie zapraszam na zebranie Rady Naukowej Instytutu Chemii i Technologii Żywności, które odbędzie się w dniu 18 stycznia 2018 r. (czwartek) o godz. 12.00 w sali posiedzeń Rady Wydziału IE.

Program zebrania:

1. Wystąpienie Pani mgr Jolanty Błaszczyk - doktorantki w Katedrze Inżynierii Bioprocesowej.

Temat wystąpienia: "Właściwości prozdrowotne wina".

2. Wystąpienie Pani mgr inż. Angeliki Zys - doktorantki w Katedrze Inżynierii Biotechnologii i Analizy Żywności.

Temat wystąpienia: "Otrzymanie nowego rodzaju pieczywa bezglutenowego z dodatkiem transglutaminazy”.


Hanna Pińkowska

dyrektor Instytutu Chemii i Technologii Żywności

zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem