Zarządzanie bezpieczeństwem żywności

 

STUDIA PODYPLOMOWE

organizowane w roku akademickim 2009/2010

na Wydziale Inżynieryjno-Ekonomicznym
Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu,
ul. Komandorska 118/120

Opiekun naukowy:
dr hab. inż. Katarzyna Szołtysek, prof. UE
tel. 071 3680-271; e-mail: katarzyna.szoltysek@ue.wroc.pl

Kierownik studiów:
Katarzyna Szołtysek, prof. UE;
e-mail: katarzyna.szoltysek@ue.wroc.pl

Cele i zadania studiów

Studia przeznaczone są :
dla kadry kierowniczej przedsiębiorstw oraz dla osób bezpośrednio odpowiedzialnych za projektowanie, dokumentowanie, wdrażanie systemów zarządzania jakością na podstawie najnowszych standardów jakości (norma ISO 15161 oraz ISO 22000.

Słuchacze po ukończeniu studiów otrzymują:
- świadectwo ukończenia studiów podyplomowych,
- certyfikat auditora wewnętrznego w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności.

( po zdaniu egzaminu i wniesieniu opłaty 60 zł).
Certyfikaty nadaje DEKRA Certification Sp. z o.o.ul. Krakowska 19-23, 50-424 Wrocław

 

ORGANIZACJA STUDIÓW PODYPLOMOWYCH

  1. Studia trwają dwa semestry i obejmuje 180 godzin zajęć.
    Rozpoczęcie planuje się od października 2009 roku.
    Semestr I trwać będzie od 17 października 2009 do 17 stycznia 2010 r.
    Semestr II trwać będzie od 23 lutego do 17 maja 2008r.
  2. Zajęcia odbywać się będą w systemie zaocznym-dwudniowe sesje co dwa tygodnie.
    Ogólna ilość zjazdów po 6 w każdym semestrze.
    Przewiduje się zajęcia w soboty i w niedziele po 6-8 godzin.
    Zajęcia prowadzone będą systemem wykładowo-konwersatoryjnym i seminaryjnym.
  3. Warunki uczestnictwa w Studiach
  1. Warunkiem ukończenia Studiów i uzyskania dyplomu jest:
  1. Uczestnicy Studiów mają prawo do:
  1. Koszt uczestnictwa: 4000 zł.

ZAKRES TEMATYCZNY STUDIÓW

RAMOWY PROGRAM STUDIÓW  PODYPLOMOWYCH

    Sekretariat Studiów:
    Irena Wisniewska tel. 071 36-80-271

    e-mail: irena.wisniewska@ue.wroc.pl



    Dokumenty przyjmuje i informacji udziela Dziekanat Studiów Niestacjonarnych tel. (071) 36 80 149, fax (071) 36 80 627.
    Adres: Ul. Komandorska 118/120, 53-345 Wrocław, bud.A1, pok.129.
    Godziny przyjęć: pn-pt 8.00-15.00, sob.8.00-13.00
    e-mail: dz-iez@ue.wroc.pl

    Osoby zainteresowane Studiami proszone są o przysłanie formularza zgłoszeniowego na adres:
    irena.wisniewska@ue.wroc.pl
    O dokładnym terminie rozpoczęcia Studiów zgłoszeni kandydaci zostaną poinformowani we wrześniu br. drogą mailową.

    Formularz zgłoszeniowy

    Nr konta na które kandydaci mają wnosić opłatę.

    23 1240 6814 1111 0000 4938 8642
    z dopiskiem SP "Zarządzanie Bezpieczeństwem Żywności".

     


    zamknij
    Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
    Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem