Innowacyjne produkty żywnościowe - warsztaty w ramach współpracy UEW UEK UEP
W dniach 7-8 lipca 2022 r. odbyło się kolejne spotkanie zespołu realizującego projekt pt. "Projektowanie innowacyjnych produktów żywnościowych w procesie zrównoważonej metody ograniczania odpadów przetwórstwa owoców" finansowanego w ramach I edycji konkursu na Międzyuczelniane Granty Badawcze SGH-UEW-UEK-UEP-UEKat. Gospodarzem spotkania stacjonarnego był Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu. Podczas dwudniowych warsztatów dopracowano metody i narzędzia z obszaru badań zachowań konsumentów. Spotkanie zaowocowało podniesieniem kompetencji członków zespołu w składzie:
dr hab. Alfred Błaszczyk, prof. Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu – Kierownik badania naukowego
Kierownicy zadań badawczych:
prof. dr hab. inż. Małgorzata Krzywonos – Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
prof. dr hab. inż. Stanisław Popek – Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska – Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
dr hab. Tomasz Sawoszczuk – Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
dr hab. inż. Bogdan Pachołek – Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
dr Agnieszka Piekara – Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
dr inż. Sylwia Sady – Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Uniwersytet Ekonomiczny
we Wrocławiu
ul. Komandorska 118/120
53-345 Wrocław
tel. +48 71 36 80 100
fax +48 71 36 72 778
e-mail: kontakt@ue.wroc.pl
NIP: PL 896-000-69-97